Hoe de gevel van een huis te verbeteren?

Onder een overwoekerd landschap en saaie kleuren was dit huis in Cape Cod een knaller die wachtte om te gebeuren. Kijk en zie hoe het werd omgetoverd tot een uitnodigende gevel. Deze tips voor het verbouwen van buitenhuizen van Cape Cod kunnen van toepassing zijn op huizen van alle. Een goed doordacht buitenontwerp van het huis geeft uw huis onmiddellijk meer aantrekkingskracht.

Hier zijn 11 manieren om een geweldig uitziend huis te bereiken Als u een hoofdaannemer gebruikt, kunt u verwachten £1.050 tot £1.650 per m² extra voetafdruk te betalen voor een standaardspecificatie en £1.450 tot £2.200 voor een high-end afwerking. Ontwerpkosten variëren van drie tot vier procent voor het ontwerpwerk, plus hetzelfde opnieuw om gedetailleerde constructietekeningen te produceren. Er is nog een vergoeding verschuldigd als u vervolgens de ontwerper inschakelt om uw bouwaannemer voor het werk aan te stellen en toezicht te houden. Begroting in totaal 10 tot 15% van de totale kosten voor ontwerp- en projectbeheer.

Er zijn veel redenen waarom u de huidige buitenafwerking zou willen vervangen. Als uw huis stenen bekleding uit de jaren zeventig of tachtig, kiezelstenen, niet-overeenkomende stenen of een mengsel van verschillende externe materialen heeft, kunt u ze verwijderen - of, gemakkelijker nog, bedekken - met een ander materiaal om een geheel nieuwe look te creëren. Bekleding over kiezelsteen wordt vaak gedaan omdat het slijtvast en gemakkelijk te onderhouden is, maar het kan er behoorlijk hard uitzien - vooral op boxy landgoedhuizen. Van verbluffende voltooide projecten tot de nieuwste decoratie-ideeën die u in uw eigen ruimte kunt uitproberen, u vindt er genoeg om u te vermaken en geïnspireerd te houden in elk nummer.

Mis onze speciale aanbieding niet - abonneer u vandaag nog op onze jaarlijkse gedrukte en digitale bundelaanbieding voor slechts £39,99 - een enorme besparing van 52%. De opvallende Corten (opent in nieuw tabblad) stalen bekleding op deze uitbreiding zal op natuurlijke wijze verwering, patineren tot een donkerder, meer gepolijst uiterlijk en opgaan in de omgeving. Architecten DeDraft (opent op nieuw tabblad) gebruikte het om een toevoeging van £60.000 aan een flat in Noord-Londen uit de jaren vijftig te voltooien Het veranderen van vorm is een radicalere en duurdere wijziging - maar het kan bijvoorbeeld een dramatische impact hebben om de dakhoogte te vergroten op een huis uit de jaren zeventig met een zeer laag schuin dak, of een plat dak 1960 s huis. Creëer een grootse entree met een frameloze glazen doos, aangevuld met een slimme, op maat gemaakte deur.

Raw E80 taatsdeurset en bijpassend bordpaneel, in Europees eiken met gebeitste Onyx metallic afwerking en nummergravure, H2,4m x W2m, vanaf £24.000, Urban Front (opent in nieuw tabblad) Hoeveel dit u terugbrengt, hangt in grote mate af van de specificatie en grootte van uw extensie, maar verwacht tussen de £ 950-£1.350 per m². Voor manieren om de kosten van een verlenging te verlagen, kunnen we helpen. Een garageconversie kost £850 - £1.250 per m² en vereist normaal gesproken geen bouwvergunning. Bij het moderniseren van een ongerept huis met één verdieping uit de jaren zestig in Zuid-Londen benaderden de eigenaren Lucy Willcox Garden Design (opent in nieuw tabblad) voor een plan dat de strakke lijnen en het laterale ontwerp zou weerspiegelen.

In de voortuin staat onderhoudsarme beplanting, waaronder Amelanchier lamarkii, in een verhoogd bed dat is behouden met cortenstaal. Betonstraatstenen van Schellevis (opent in nieuw tabblad) leiden naar de voordeur. Michael is directeur Content %26 Productontwikkeling voor Future Homes. Daarvoor was hij hoofdredacteur van Real Homes magazine, Period Living and Homebuilding %26 Renovating en was hij ook enkele jaren redacteur van Homebuiling %26 Renovating.

Michael is niet alleen een expert in renovatie, heeft meerdere tv-programma's voor onroerend goed gepresenteerd en Renovating for Profit geschreven (Ebury, 200), maar heeft ook een persoonlijke en professionele interesse in zelfbouw en helpt anderen hun dromen te verwezenlijken om een uniek huis te bouwen. Hij is ook vice-voorzitter van NACSBA en voert al vele jaren campagne voor de zelfbouwsector, waarbij hij regelmatig met regeringspartijen zit om advies te geven over de industrie. Deze 17 ideeën voor verbouwing en renovatie van buitenhuizen zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit de buitenkant van uw huis te halen. Van gevelbeplating tot accenten, zorg ervoor dat uw huis er op zijn best uitziet met deze 17 ideeën.

Een fronttoevoeging is een ideale manier om de bruikbare vierkante meters in een huis te vergroten, terwijl ook het algehele uiterlijk van de gevel wordt verbeterd. Veel huiseigenaren kiezen zelfs voor dit type toevoeging om een veranda toe te voegen of uit te breiden, een grotere entree of foyer te creëren of een modderkamer te bouwen. Geef uw huis een vleugje van de 21e eeuw door meer glazen oppervlakken aan te brengen. U kunt om esthetische en praktische redenen een deel van uw huis vervangen door glazen ramen.

Het zorgt niet alleen voor het veranderen van de look van uw huis, maar zorgt ook voor meer natuurlijk licht, waardoor het energie- en kostenefficiënt wordt. Op sommige huisstijlen - vooral een bungalow - is het dak een zeer dominant kenmerk, dus als u de vorm ervan verandert, of de buitenbekleding, of zelfs gewoon het uiterlijk van de bestaande tegels verbetert, zal dit het uiterlijk van uw woning veranderen. Of u nu een modern of traditioneel pand heeft, er zijn zowel eenvoudige aanpassingen als grotere veranderingen die u kunt aanbrengen - van ramen en bekleding tot zelfs de kleur van uw voordeur - om de verkoopbaarheid van uw huis te verbeteren, dus het is de moeite waard om uw opties te verkennen. Of u nu een nieuwe voordeur kiest of uw voordeur opknapt en schildert, dit is een snelle, gemakkelijke en vaak doe-het-zelf-manier om het exterieurontwerp van uw huis te verbeteren.

Overweeg om een nieuwe deur te kiezen met ruiten van glas, zoals hier getoond of op de vorige foto: het glas verlicht een zware gevel. Verse verf, lichtgrijze dakbedekking en fijne details, waaronder bloembakken en geborgen koperen lantaarns, ronden de lijst met verbeteringen aan het buitenhuis af. Experimenteren met kleuren kan karakter toevoegen aan uw huis, terwijl een geheel witte gevel klassiek en praktisch is. Nieuwe cedergevelbeplating met horizontale afschuining verfraait de gevel, en een nieuw kleurenschema geeft de buitenkant een broodnodige vleugje kleur.

Het is belangrijk om uw huis geen volledig niet-gerelateerde stijl op te dringen, maar de juiste uiterlijke verbeteringen kunnen de aantrekkingskracht van uw huis aanzienlijk verbeteren. Het trimmen, vormgeven en snoeien van uw bestaande landschapsarchitectuur is een gemakkelijke manier om het ontwerp van uw buitenhuis te verbeteren. De baksteen van het huis, oorspronkelijk een lappendeken van kleuren, is geverfd om te passen bij de dakspanen op de gevel van de nieuwe bovenverdieping, en witte bekleding vestigt de aandacht op de mooie verdeelde ramen. Met een nieuwe baby onderweg hadden de huiseigenaren een excuus om toe te voegen aan dit huisje met één slaapkamer uit 1922 en de minder dan vriendelijke buitenkant te verbeteren.

Frisse verf, bijgewerkte accessoires, nieuwe toevoegingen en architectonische veranderingen maakten van de matte gevels echte showstoppers. Een renovatie aan de buitenkant voegde een portiek en veranda toe om de gevel een nieuwe bekendheid en tijdloze stijl te geven. Gebruik voor extra impact direct verkrijgbare stencils om een baksteen- of plavuizen patroon bovenop te schilderen dat dicht bij het echte werk lijkt om het ontwerp van uw buitenhuis te verbeteren. Het doel van deze make-over aan de buitenkant was om de gevel lichter en helderder te maken, maar trouw te blijven aan de oorspronkelijke geest van het huis.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *