Wat betekent facade in liefde?

Een gevel is de voorkant van een gebouw, of een soort front dat mensen emotioneel ophangen. Als je gek bent maar je gelukkig gedraagt, hang je een façade op. Ontdek het, vind jezelf, vind de dame, vind fouten (met). Een façade is een vorm van persoonlijkheidsverandering die wordt uitgevoerd om een bepaalde emotie te vervullen die je wilt uitbeelden.

Wanneer mensen gevels ophangen, gedragen ze zich aan de buitenkant anders dan hoe ze zich van binnen voelen. Er zijn veel redenen waarom mensen gevels plaatsen en verschillende manieren om dit te doen. Gevelgevels zijn opzettelijk valse uiterlijke verschijningen die u een verkeerde indruk geven van iemand of iets. Gevels zijn opzettelijk valse uiterlijke verschijningen die u een verkeerde indruk geven van iemand of iets.

Gevelpatronen (ook wel faades genoemd) worden vaak gebruikt in objectgeoriënteerde programmering om software te ontwerpen. De persoon die een verbale façade ophangt, vertelt je altijd dat het goed met haar gaat, maar zal je nooit de echte primeur of de indruk geven dat er iets anders aan de hand zou kunnen zijn. Een voorbeeld van een scenario dat een gebarengevel rechtvaardigt, is dat van een man die zijn ex-vrouw en haar nieuwe echtgenoot tegenkomt. Een bakstenen gevel is de voorkant van een gebouw, terwijl de raamloze gevel van een bank de gevel van een gebouw is.

Een verbale façade ontstaat wanneer iemand je mondeling vertelt dat ze in orde is, gelukkig, gezond, positief en perzikachtig, terwijl ze echt van binnen kan lijden. In de architectuur zijn gevels objecten die dienen als interfaces aan de voorkant om complexere onderliggende of structurele code te verdoezelen, vergelijkbaar met gevels in de architectuur. Een materiële gevel ontstaat wanneer iemand zich van een bepaalde sociale klasse laat lijken waartoe hij niet echt behoort. Gevels worden gedefinieerd als de buitenvlakken van een gebouw, en zijn afgeleid van het Italiaanse woord „facciata.

Een valse, oppervlakkige of kunstmatige verschijning of effect werd gebruikt om de gevel van een gelukkig huwelijk te behouden. Bijvoorbeeld, een man die er rijk uit wil zien, zal een materiële gevel ophangen door een mooie auto te leasen, verkleden, dure sieraden dragen, daten met rijke vrouwen en de rol in het algemeen spelen. Een kunstmatig front of uiterlijk van iemand wordt beschouwd als een gevel, net als de voorkant van een gebouw met uitzicht op een openbare ruimte.

Leave a Comment

Required fields are marked *