Hoe kies ik een gevel?

Hoe een gevel te kiezen die een blijvende indruk maaktMaterialen. De materialen van uw gevel zijn een geweldige manier om uw persoonlijke stijl weer te geven. Een blinde muur ziet er heel anders uit dan een vliesgevel. U moet overwegen of u de hele muur in één materiaal kunt bedekken of dat u ruimte moet laten voor een raamopening of om een effect te creëren.

U moet op de hoogte zijn van de verschillende opties die voor u beschikbaar zijn. Dit kan gedeeltelijk door te kijken naar de woningen in uw buurt en te bekijken welke gevels ze hebben en of ze u aanspreken en passen bij uw woning. Het is echter beter om een consult te hebben met een gerenommeerd bedrijf en meer te weten te komen over elke mogelijke gevel en om enkele afbeeldingen van gebouwen met elk type afwerking te zien. De gevel van een gebouw zegt veel over uw bedrijf.

Is het soepel en innovatief, of besteld en veilig? Afhankelijk van het type bedrijf dat u runt, kan het antwoord variëren. Een tech-startup wil misschien de innovatieve aantrekkingskracht, terwijl een bank misschien een look nodig heeft die eeuwenlang meegaat en structuur en stabiliteit versterkt. Het QC100 Honeycomb gevelmateriaal creëert die monolithische, eeuwige, professionele toon. Wanneer u een stijl kiest voor de gevel van uw nieuwe huis, zijn er een paar dingen om over na te denken.

Moderne huisontwerpen met 2 verdiepingen kunnen het meest geschikt zijn als uw huis zich in een buitenwijk van een grote stad bevindt, omdat het hoogstwaarschijnlijk overeenkomt met de andere huizen in de omgeving. Als u daarentegen een huis bouwt in een regionaal of kustgebied, is het perfect om een gevel te kiezen die past bij de natuurlijke omgeving in plaats van ermee te botsen. Je moet ook nadenken over het onderhoud dat nodig is voor verschillende soorten gevels. Een paar hebben regelmatig onderhoud nodig dan andere, dus houd rekening met het aantal keren dat u tijd en geld wilt investeren om de buitenkant van uw huis er in de loop der jaren zo goed als nieuw uit te laten zien.

Het is ook een goed idee om rekening te houden met de interieurstijl van uw huis. Een kustinterieur lijkt niet altijd vlak naast een scherpe, moderne buitenkant en vice versa, dus overweeg om ook in uw huis dezelfde tinten, texturen en elementen te gebruiken. Kies voor donkerdere kleuren in plaats van lichtere kleuren, omdat ze de neiging hebben om defecten beter te verbergen en minder onderhoud vergen. Bij het selecteren van de juiste materialen en componenten voor de gevel van uw gebouw, geef te allen tijde prioriteit aan kwaliteit boven kwantiteit.

Meestal heeft de bouwer bepaalde sets kleurenschema's waaruit u kunt kiezen om grote botsingen te voorkomen. Maar kies als vuistregel twee tinten uit dezelfde kleurenstrook en kies een derde kleur voor contrast. Een opvallende kleur voor de voordeur kan een uitnodigend gevoel van binnenkomst creëren. Je kunt ook verwijzen naar de buurt en het omliggende landschap, zodat je huis mooi in elkaar past.

Hoewel uw gevel in sommige opzichten wordt bepaald door de plattegrond die u kiest, zijn de gevels van Arden Homes opzettelijk ontworpen om huiseigenaren maximale flexibiliteit te geven om de gevel en plattegrond te kiezen die ze het leukst vinden. Afhankelijk van uw situatie, locatie en zakelijke of non-profitstatus, kunt u mogelijk een belastingvoordeel of -krediet ontvangen wanneer u deze bouwmaterialen kiest.

Leave a Comment

Required fields are marked *