Ideeën voor renovatie van huisgevels?

Mijn huis is gebouwd in de jaren 50 en ik wil het dak en de gevelbeplating bijwerken. Waar is een goede website om huisfoto's te uploaden om deskundig advies te krijgen over kleurkeuze? Een andere kosteneffectieve manier om de gevel van uw huis te vernieuwen, is met wat landschapsarchitectuur en hardscaping. Begin met het beoordelen van de indeling van uw voortuin om te zien of het hier en daar herschikken of toevoegen van aanpassingen het lukken. Is er bijvoorbeeld ruimte om een stenen loopbrug toe te voegen? Kunt u het gebruik van uw natuurstrook maximaliseren? Kun je ruimte besparen door een tuinbed te vervangen door tuinheggen? Een make-over voor buitenhuizen kan de aantrekkingskracht van de stoeprand maximaliseren en uw huis een geheel nieuwe look geven.

Deze verbouwing van het buitenhuis voor en na foto's laten zien hoe een huis van gewoon naar onvergetelijk kan gaan. Verse verf, bijgewerkte accessoires, nieuwe toevoegingen en architectonische veranderingen maakten van de matte gevels echte showstoppers. De baksteen van het huis, oorspronkelijk een lappendeken van kleuren, is geverfd om te passen bij de dakspanen op de gevel van de nieuwe bovenverdieping, en witte bekleding vestigt de aandacht op de mooie verdeelde ramen. Michael is niet alleen een expert in renovatie, heeft meerdere tv-programma's voor onroerend goed gepresenteerd en Renovating for Profit geschreven (Ebury, 200), maar heeft ook een persoonlijke en professionele interesse in zelfbouw en helpt anderen hun dromen te verwezenlijken om een uniek huis te bouwen.

Je wilt geen slechte indruk maken op je gasten, buren en potentiële huizenkopers, maar een verslechterende gevel is de zekerste manier om huizenkopers af te schrikken en het gesprek in de buurt te zijn. Ideeën nodig voor de buitenkant van het huis; je kent iemand die naar plannen kan kijken dankzij wonen in Ohio. Tijdens de renovatie aan de buitenkant verving de huiseigenaar de heggen door lantana, een plant die ze in het wild zag groeien aan de kant van de snelweg. Rottende interieurs zijn hartverscheurend genoeg, maar wanneer de gevel van je huis begint te rotten, wordt er een ander soort pijn gevoeld.

Als u uw huis wilt verbeteren maar niet weet waar u moet beginnen, laat u dan inspireren door deze ideeën voor renovatieontwerp. Interesse toevoegen aan de gevel van uw huis kan net zo eenvoudig zijn als het veranderen van de helling van het dak, het selecteren van een gedurfde voordeur of het schilderen van uw huis een kleur die zich onderscheidt van de rest. Een renovatie met sterke ontwerpelementen van Arts and Crafts geeft dit huis veel persoonlijkheid. Het klinkt misschien duur, maar het installeren van nieuwe ramen en deuren is eigenlijk een relatief goedkope manier om de aantrekkingskracht van uw huis op straat te vergroten zonder grote renovaties uit te voeren.

Halfronde decoratieve panelen op de hoogste delen van de gevel en witte bekleding zorgen voor een scherp contrast met de roodgeverfde vinylbeplating. Op een gegeven moment verdwenen de gevels bij een woningrenovatie in een poging de architectuur een Franse twist te geven. Nieuwe cedergevelbeplating met horizontale afschuining verfraait de gevel, en een nieuw kleurenschema geeft de buitenkant een broodnodige vleugje kleur. Hebel is een veelzijdig en lichtgewicht bouwmateriaal om kleur en interesse toe te voegen aan de gevel van uw huis.

Omdat het huis in een felbegeerde gezinsvriendelijke buurt stond, waren de huiseigenaren bereid om een substantiële renovatie aan te pakken. Overweeg daarom om uw huis te renoveren, uw reputatie op te bouwen en uw huis er als nieuw uit te laten zien.

Leave a Comment

Required fields are marked *