Wat doet de gevel?

Het basisvermogen verdubbelt van 70 naar 140 als de gebruiker vergiftigd, verlamd of verbrand is. Er kan een extra gevelklasse worden gecreëerd om te voorkomen dat een enkele gevel wordt vervuild met niet-gerelateerde kenmerken die het weer een complexe structuur kunnen maken. Extra gevels kunnen zowel door klanten als door andere gevels worden gebruikt. In plaats van uw code rechtstreeks met tientallen frameworkklassen te laten werken, maakt u een gevelklasse die die functionaliteit inkapselt en deze verbergt voor de rest van de code.

Deze structuur helpt u ook om de inspanning van het upgraden naar toekomstige versies van het framework te minimaliseren of het te vervangen door een ander. Het enige dat u in uw app hoeft te wijzigen, is de implementatie van de methoden van de gevel. Gebruik de Facade wanneer u een subsysteem in lagen wilt structureren. Het woord gevel komt oorspronkelijk van het Italiaanse woord „facciata, en wordt gedefinieerd als de buitenkant of alle buitenvlakken van een gebouw.

De term wordt vaak gebruikt om alleen naar de hoofd- of voorkant van een huis te verwijzen. Een gevel is de voorkant of het gezicht van alles, vooral een gebouw. Een cedilla-accentteken onder de c vertelt ons dat we de c moeten uitspreken als een s en niet als een k zoals fuh-sod in plaats van fuh-kade. Gevel of gevel is een veel voorkomend woord, dus het is handig om de definitie te kennen en hoe deze wordt gebruikt.

Dit is een type gevel dat hecht aan de resistente structuur van het gebouw, maar er geen deel van uitmaakt. In vergelijking met andere soorten gevels zorgen lichtgewicht gevels voor minder warmte- en geluidsisolatie en hebben ze hogere onderhoudskosten op middellange en lange termijn. Om optimaal van het patroon te profiteren, moet u ervoor zorgen dat alle klantcode alleen via de gevel met het subsysteem communiceert. Facade is een structureel ontwerppatroon dat een vereenvoudigde interface biedt voor een bibliotheek, een raamwerk of een andere complexe reeks klassen.

Voor elke laag kun je een gevel maken en vervolgens de klassen van elke laag via die gevels met elkaar laten communiceren. Nadat je zo'n klasse hebt gemaakt en deze hebt verbonden met de videoconversiebibliotheek, heb je je eerste gevel. Het hebben van een gevel is handig als je je app moet integreren met een geavanceerde bibliotheek met tientallen functies, maar je hebt slechts een klein beetje van de functionaliteit nodig. Onder de merken Aspect geventileerde geveltegels van klei en Argemax composietplaten garanderen Wienerberger producten niet alleen de etherische esthetiek van de constructie, maar leveren ze ook tal van functionele voordelen die een speciale aantrekkingskracht creëren voor architecten.

Enkele bijzondere voordelen van het lichtgewicht gevelsysteem zijn het installatiegemak en de hoeveelheid licht die ze het gebouw binnenlaten. Een regenwerende bekleding of geventileerd gevelsysteem bestaat uit een dragende muur, een isolatielaag en het bekledingsmateriaal, dat met behulp van een draagconstructie aan het gebouw wordt bevestigd. Het „schoorsteeneffect” dat zich in de luchtspouw voordoet, betekent dat hete lucht via de bovenkant van de gevel stijgt en naar buiten komt. Het Facade-ontwerppatroon is een van de drieëntwintig bekende GoF-ontwerppatronen die beschrijven hoe terugkerende ontwerpproblemen kunnen worden opgelost om flexibele en herbruikbare objectgeoriënteerde software te ontwerpen, dat wil zeggen objecten die gemakkelijker te implementeren, te wijzigen, te testen en opnieuw te gebruiken zijn.

Facade definieert een nieuwe interface voor bestaande objecten, terwijl Adapter probeert de bestaande interface bruikbaar te maken. Daarom is het erg belangrijk om een gevelsysteem te kiezen dat beschermt tegen deze risico's en tegelijkertijd helpt om een lager energieverbruik te bereiken, onderhoudskosten te verlagen en het comfort voor de bewoners te verbeteren. Bij een vliesgevel loopt de gevel continu rond het raamwerk van de constructie, terwijl bij een paneelgevel het raamwerk de gevel onderbreekt.

Leave a Comment

Required fields are marked *