Welke buitenrenovatie voegt de meeste waarde toe aan een huis?

Makelaars schatten dat huiseigenaren 107 procent van hun oorspronkelijke kosten kunnen terugvorderen. Stone zorgt altijd voor een klassieke, stijlvolle sfeer. Het vervangen van vinylgevelbeplating door steenfineer, zelfs op slechts een deel van uw huis, zoals de ingang, kan de buitenkant en, nogmaals, de stoeprand van een huis aanzienlijk verbeteren. De gemiddelde kostenraming is goed voor 36 lineaire voet dorpels, 40 lineaire voet hoeken en één adresblok, en materialen, waaronder twee waterbestendige barrièrelagen en corrosiebestendige lat en bevestigingsmiddelen.

Dit project verdient ook bijna alle kosten terug (iets meer dan 91 procent). Een kleine verbouwing, zoals het rapport het definieert, is gebaseerd op een keuken van 200 vierkante meter met 30 lineaire voet werkbladen en kasten, waar u mogelijk apparaten vervangt door nieuwe, energiezuinigere modellen; kasten opnieuw aanbrengen met panelen in shaker-stijl; nieuwe werkbladen of een gootsteen installeren; hardware vervangen; nieuwe vloeren toevoegen; en de muren opnieuw schilderen. Om de stijgende rentetarieven te temmen, heeft de Federal Reserve de rentetarieven verhoogd, waardoor het duurder is om geld te lenen om woningrenovaties te financieren. Als je wat meer kunt uitgeven, zegt Justin Goldman, CEO en mede-oprichter van RenoFi, die renovatiefinanciering biedt, dat dekken en patio's een goede volgende stap zijn.

Daarom is het handig om, voordat u besluit een verbouwingsproject aan te gaan, handig om te weten wat voor soort rendement u zou verwachten, hoeveel van de kosten het zal terugverdienen, in termen van het toevoegen aan de waarde en vraagprijs van uw huis wanneer u het op de markt brengt. De beste manier om te begrijpen welke renovaties aan de buitenkant de meeste waarde toevoegen, is door te kijken naar hun terugverdienpercentages, die bepaalt hoeveel van het geld dat aan renovaties wordt besteed, wordt teruggewonnen bij de verkoop van het huis. Het vervangen van de gevelbeplating klinkt als een duur en immens project, maar het is eigenlijk een van de meest kosteneffectieve manieren om de waarde van uw huis te verbeteren, volgens Remodeling Magazine gaat het erom het goed te doen. Hoewel garagedeuren meestal niet het eerste (of leukste) zijn waar mensen aan denken als het gaat om renovaties aan de buitenkant, zijn ze momenteel het meest winstgevend.

Gefabriceerde steenfineer is ontworpen om diepte en visuele interesse aan een buitenkant toe te voegen - echter, het combineren van baksteen en steen aan een buitenkant moet zorgvuldig worden ondernomen. Je kunt ook een uitbetalingsherfinanciering doen, die je huidige hypotheek ruilt met een nieuwe, grotere lening, zodat je het geld hebt om renovaties uit te voeren. Raamvervanging is een belangrijk renovatieproject vanwege de toegenomen behoefte van mensen aan isolatie en energie-efficiëntie. Renovatieprojecten aan de buitenkant kunnen echter ook veel waarde toevoegen aan uw huis, en ze kosten u meestal veel minder geld.

Leave a Comment

Required fields are marked *