Renovatie van de gevel?

Deze tips voor het verbouwen van buitenhuizen van Cape Cod kunnen van toepassing zijn op huizen van alle stijlen. Onder een overwoekerd landschap en saaie kleuren was dit huis in Cape Cod een knaller die wachtte om te gebeuren. Kijk en zie hoe het werd omgetoverd tot een uitnodigende gevel. Investeren in de buitenkant van uw huis doet meer dan alleen de aantrekkingskracht van de stoeprand verbeteren.

Nieuwe ramen en deuren kunnen uw verwarmings- en koelingskosten verlagen, terwijl een goed onderhouden dak uw huis jarenlang kan beschermen. Het beste van alles is dat renovaties aan de buitenkant de waarde van uw huis aanzienlijk kunnen verhogen, waardoor u een hoog investeringsrendement krijgt als u zich voorbereidt om te verkopen. Nieuwere huizen zijn niet de enige die mogelijk een make-over nodig hebben. Ongepaste buitenafwerkingen of ongerijmde kenmerken kunnen ook een ouder huis ruïneren.

Of misschien moet u wat er al is repareren of vervangen. Bijvoorbeeld, het vervangen van de tegels aan de voorkant van uw huis is nodig wanneer de oude houten pinnen of mortel die is gebruikt om ze vast te zetten mogelijk zijn mislukt en tegels een veiligere vervanging nodig hebben - meestal dubbele spijkers of een schroef. Lees meer in onze gids voor verticaal opgehangen tegels. Nieuwe cedergevelbeplating met horizontale afschuining verfraait de gevel, en een nieuw kleurenschema geeft de buitenkant een broodnodige vleugje kleur.

Omdat het huis in een historische wijk lag, vereisten regels dat de voorramen, deuren en gevel hetzelfde bleven. De ramen van uw huis zijn misschien gloednieuw en de gevel is vers geverfd, maar niemand zal het merken of uw tuin geel is en de struiken overwoekerd zijn. Een renovatie aan de buitenkant voegde een portiek en veranda toe om de gevel nieuwe bekendheid en tijdloze stijl te geven. De baksteen van het huis, oorspronkelijk een lappendeken van kleuren, is geverfd om te passen bij de dakspanen op de gevel van de nieuwe bovenverdieping, en witte bekleding vestigt de aandacht op de mooie verdeelde ramen.

Verse verf, bijgewerkte accessoires, nieuwe toevoegingen en architectonische veranderingen maakten van de matte gevels echte showstoppers. Halfronde decoratieve panelen op de hoogste delen van de gevel en witte bekleding zorgen voor een scherp contrast met de roodgeverfde vinylbeplating. Het doel van deze make-over aan de buitenkant was om de gevel lichter en helderder te maken, maar trouw te blijven aan de oorspronkelijke geest van het huis.

Leave a Comment

Required fields are marked *