Hoe kan ik de gevel van mijn huis veranderen?

Verander de verhoudingen van de buitenkant van uw huis · 2.Een goed doordacht buitenontwerp van het huis geeft uw huis onmiddellijk meer aantrekkingskracht. Hier zijn 11 manieren om een geweldig uitziend huis te bereiken Als u een hoofdaannemer gebruikt, kunt u verwachten £1.050 tot £1.650 per m² extra voetafdruk te betalen voor een standaardspecificatie en £1.450 tot £2.200 voor een high-end afwerking. Ontwerpkosten variëren van drie tot vier procent voor het ontwerpwerk, plus hetzelfde opnieuw om gedetailleerde constructietekeningen te produceren. Er is nog een vergoeding verschuldigd als u vervolgens de ontwerper inschakelt om uw bouwaannemer voor het werk aan te stellen en toezicht te houden.

Begroting in totaal 10 tot 15% van de totale kosten voor ontwerp- en projectbeheer. Er zijn veel redenen waarom u de huidige buitenafwerking zou willen vervangen. Als uw huis stenen bekleding uit de jaren zeventig of tachtig, kiezelstenen, niet-overeenkomende stenen of een mengsel van verschillende externe materialen heeft, kunt u ze verwijderen - of, gemakkelijker nog, bedekken - met een ander materiaal om een geheel nieuwe look te creëren. Bekleding over kiezelsteen wordt vaak gedaan omdat het slijtvast en gemakkelijk te onderhouden is, maar het kan er behoorlijk hard uitzien - vooral op boxy landgoedhuizen.

Van verbluffende voltooide projecten tot de nieuwste decoratie-ideeën die u in uw eigen ruimte kunt uitproberen, u vindt er genoeg om u te vermaken en geïnspireerd te houden in elk nummer. Mis onze speciale aanbieding niet - abonneer u vandaag nog op onze jaarlijkse gedrukte en digitale bundelaanbieding voor slechts £39,99 - een enorme besparing van 52%. De opvallende Corten (opent in nieuw tabblad) stalen bekleding op deze uitbreiding zal op natuurlijke wijze verwering, patineren tot een donkerder, meer gepolijst uiterlijk en opgaan in de omgeving. Architecten DeDraft (opent op nieuw tabblad) gebruikte het om een toevoeging van £60.000 aan een flat in Noord-Londen uit de jaren vijftig te voltooien Het veranderen van vorm is een radicalere en duurdere wijziging - maar het kan bijvoorbeeld een dramatische impact hebben om de dakhoogte te vergroten op een huis uit de jaren zeventig met een zeer laag schuin dak, of een plat dak 1960 s huis.

Creëer een grootse entree met een frameloze glazen doos, aangevuld met een slimme, op maat gemaakte deur. Raw E80 draaideurset en bijpassend paneel met boord, in Europees eiken met gebeitste Onyx metallic afwerking en cijfergravure, H2,4m x W2m, vanaf £24.000, Urban Front (opent in nieuw tabblad) Hoeveel dit u terugbrengt, hangt in grote mate af van de specificatie en grootte van uw extensie, maar verwacht tussen de £950 - £1, 350 per m². Voor manieren om de kosten van een verlenging te verlagen, kunnen we helpen. Een garageconversie kost £850 - £1.250 per m² en vereist normaal gesproken geen bouwvergunning.

Bij het moderniseren van een ongerept huis met één verdieping uit de jaren zestig in Zuid-Londen benaderden de eigenaren Lucy Willcox Garden Design (opent in nieuw tabblad) voor een plan dat de strakke lijnen en het laterale ontwerp zou weerspiegelen. In de voortuin staat onderhoudsarme beplanting, waaronder Amelanchier lamarkii, in een verhoogd bed dat is behouden met cortenstaal. Betonstraatstenen van Schellevis (opent in nieuw tabblad) leiden naar de voordeur. Michael is directeur Content %26 Productontwikkeling voor Future Homes.

Daarvoor was hij hoofdredacteur van Real Homes magazine, Period Living and Homebuilding %26 Renovating en was hij ook enkele jaren redacteur van Homebuiling %26 Renovating. Michael is niet alleen een expert in renovatie, heeft meerdere tv-programma's voor onroerend goed gepresenteerd en Renovating for Profit geschreven (Ebury, 200), maar heeft ook een persoonlijke en professionele interesse in zelfbouw en helpt anderen hun dromen te verwezenlijken om een uniek huis te bouwen. Hij is ook vice-voorzitter van NACSBA en voert al vele jaren campagne voor de zelfbouwsector, waarbij hij regelmatig met regeringspartijen zit om advies te geven over de industrie. Een make-over voor buitenhuizen kan de aantrekkingskracht van de stoeprand maximaliseren en uw huis een geheel nieuwe look geven.

Deze verbouwing voor en na foto's van het buitenhuis laten zien hoe een huis van gewoon naar onvergetelijk kan gaan. Frisse verf, bijgewerkte accessoires, nieuwe toevoegingen en architectonische veranderingen maakten van de matte gevels echte showstoppers. Deze koningin Anne uit 1904 in Prattville, Alabama, zat al ongeveer 30 jaar in de familie van Andrew Sanders, en tegen de tijd dat hij introk, toonde hij zijn leeftijd. Gelukkig had het huis minimaal structureel werk nodig, dus concentreerde hij zich op de cosmetica, inclusief het bijwerken van de verf en landschapsarchitectuur.

Deze 17 ideeën voor verbouwing en renovatie van buitenhuizen zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit de buitenkant van uw huis te halen. Van gevelbeplating tot accenten, zorg ervoor dat uw huis er op zijn best uitziet met deze 17 ideeën. Een renovatie aan de buitenkant voegde een portiek en veranda toe om de gevel een nieuwe bekendheid en tijdloze stijl te geven. Op sommige huisstijlen - vooral een bungalow - is het dak een zeer dominant kenmerk, dus als u de vorm ervan verandert, of de buitenbekleding, of zelfs gewoon het uiterlijk van de bestaande tegels verbetert, zal dit het uiterlijk van uw woning veranderen.

Omdat het huis in een historische wijk lag, vereisten regels dat de voorramen, deuren en gevel hetzelfde bleven. Of u nu een modern of traditioneel pand heeft, er zijn zowel eenvoudige aanpassingen als grotere veranderingen die u kunt aanbrengen - van ramen en bekleding tot zelfs de kleur van uw voordeur - om de verkoopbaarheid van uw huis te verbeteren, dus het is de moeite waard om uw opties te verkennen. Het doel van deze make-over aan de buitenkant was om de gevel lichter en helderder te maken, maar trouw te blijven aan de oorspronkelijke geest van het huis. Het veranderen van vorm is een radicalere en duurdere wijziging, maar het kan een dramatische impact hebben, bijvoorbeeld om de dakhoogte te vergroten op een huis uit de jaren zeventig met een zeer laag hellend dak, of een huis met een plat dak uit de jaren zestig.

Halfronde decoratieve panelen op de hoogste delen van de gevel en witte bekleding zorgen voor een scherp contrast met de roodgeverfde vinylbeplating. Overweeg om een nieuwe deur te kiezen met ruiten van glas, zoals hier getoond of op de vorige foto: het glas verlicht een zware gevel. Nieuwe cedergevelbeplating met horizontale afschuining verfraait de gevel, en een nieuw kleurenschema geeft de buitenkant een broodnodige vleugje kleur. De baksteen van het huis, oorspronkelijk een lappendeken van kleuren, is geverfd om te passen bij de dakspanen op de gevel van de nieuwe bovenverdieping, en witte bekleding vestigt de aandacht op de mooie verdeelde ramen.

Een nieuwe omhullende veranda en een gedurfde nieuwe verfkleur aan de buitenkant werken het exterieurontwerp van het huis bij en veranderen het uiterlijk van het huis volledig. Overweeg om uw ramen te vergroten, een erker of fotovenster toe te voegen, of gewoon de grootte en vorm van uw bestaande ramen te wijzigen om dimensie aan uw buitenkant toe te voegen. De schaarse gevel en groezelige gevelbeplating zagen er verboden uit, maar boden de perfecte lege lei voor het maken van een vrolijk statement dat past bij hun locatie aan het meer. Of je nu een huisje hebt dat een beetje TLC nodig heeft of een onopvallende koloniaal, je zou graag wat meer persoonlijkheid willen injecteren, beslissen over veranderingen aan de buitenkant kan lastig zijn.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *